Shakila Skincare and Spa

PRODUK 100% Halal. Dibuat daripada tumbuh-tumbuhan.


Kod : ss01
Set Jeragat
(Memudarkan Jeragat dalam Masa 3 Hari)

1) Lightening Cleanser (55ml)                     
-RM39.90
2) Lightening Toner (135ml)                        
-RM59.90
3) Aloe Vera Hydro Gel(18ml)                     
-RM49.90
4) UV Day Cream (20gm)                              
-RM59.90
5) Lightening Oxygen Mask(20gm)          
-RM59.90
6) Treatment Cream(15gm)                         
-RM59.90

Cara Penggunaan:

Waktu Siang:

1.Cuci wajah menggunakan Lightening Cleanser sehingga dirasakan wajah bersih dan lembut. kemudian lap kan dengan tuala yang bersih.
2. Sapukan Lightening Toner kewajah menggunakan kapas atau terus sapu kan ke wajah. ini bertindak mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit wajah
3. Sapukan Aloe Vera Hydro Gel ke seluruh wajah. Ini bertindak sebagai pelembap
4. Sapukan UV Day Cream ke seluruh wajah. Ini bertindak sebagai pelindung dari sinar uv dan juga sebagai alas mekap

Malam.

1. Selepas cuci wajah menggunakan Lightening Cleanser .Kemudian sapukan Lightening Oxygen Mask ke seluruh wajah. ditempat yang dirasakan bintik-bintik hitam atau jeragat tebal maka lebihkan sedikit krim di tempat itu. biarkan selama 20minit , kemudian cuci.. ulangi cara ini selama seminggu..
2. Setelah seminggu menggunakan Lightening Oxygen Mask rehat selama 2 hari .. selepas itu gunakan Treatment cream mengantikan Oxygen mask. Cara menggunakan Treatment Cream adalah : selepas mencuci muka , lapkan sehingga kering kemudian sapukan Lightening Toner , selepas itu sapukan Treatment Cream ke seluruh wajah .. boleh dibiarkan sampai pagi atau selepas 2 jam bolehlah dicuci.
Perubahan yang ketara akan kelihatan dalam masa 2 minggu apabila jeragat mula pudar , wajah semakin cerah dan licin.
Apabila wajah sudah cerah dan jeragat sudah pudar maka bolehlah dikurangkan penggunaan Treatment Cream iaitu gunakan 2 @ 3 kali sahaja seminggu.

Kod: ss02
Set Jerawat
(Mengering dan Mengecutkan Jerawat
dalam masa 1 Hari)

1) Lightening Cleanser  (55ml)                       
RM39.90
2) Lightening Toner  (135ml)                          
RM59.90
3) UV Day Cream    (15gm)                                
RM59.90
4) Lightening Enhance Essence (15ml)        
RM59.90
5) Treatment Cream (15gm)                             
RM59.90

Cara penggunaan

Waktu Siang:

1.Cuci Wajah menggunakan Lightening Cleanser sehingga dirasakan bersih dan segar.kemudian lap menggunakan tuala yang bersih.selepas itu sapukan Lightening Toner Memggunakan kapas seluruh wajah.

2.Sapukan UV Day Cream  ke seluruh wajah.ini bertindak sebagai pelindung matahari dan juga sebagai alas make-up (Foundation).

Waktu Malam:

1.Cuci Wajah menggunakan Lightening Cleanser sehingga dirasakan bersih dan segar.kemudian lap menggunakan tuala yang bersih.selepas itu sapukan Lightening Toner Memggunakan kapas seluruh wajah.

2. jika wajah ada jerawat yang besar atau jerawat batu,sapukan Lightening Enhance Essence di tempat jerawat tersebut.ini  bertindak mengecut dan mengeringkan jerawat dalam masa satu hari.

3.Setelah jerawat beransur kecut dan kering maka gunakan Treatment Cream untuk menghilangkan parut serta mencerahkan dan melicinkan wajah.(cara menggunakan Treatment Cream adalah seperti berikut),setelah cuci wajah, sapukan Treatment Cream keseluruh wajah (Nipis sahaja).biarkan 2 jam atau sampai pagi.barulah di cuci.

Kod : ss03
Cream Bleach
(Mencerahkan Kulit dalam Masa 15 minit)

Cream Bleach (250gm) -RM79.90

Cara Penggunaan:

Sapukan cream pada bahagian badan yang hendak dicerahkan.Kemudian biarkan selama 15minit.setelah itu lapdan bersihkan cream tersebut .kesannya akan dapat dilihat serta merta.

Amat sesuai untuk bakal-bakal pengantin yang ingin nampak lebih cerah pada hari persandingan.


Kod : ss04
24k Gold Botox
(Lihat Kesan dalam Masa 3 Hari)

24K GOLD BOTOX  (15ml)  -RM59.90

24K Gold Botox ini sesuai digunakan diperingkat umur 40 tahun keatas,produk ini adalah selamat digunakan kerana ia hanya disapu di kulit muka dan ia masuk di bahagian lapisan kulit sahaja.

Cara-cara penggunaan: Gunakan di waktu malam.Sapukan krim botox ini ke wajah anda sebanyak 2 pam di seblah kiri dan 2 pam ke sebelah kanan pipi anda. Kemudian buat urutan menaik dari bawah keatas sehingga krim ini meresap ke kulit anda. dan biarkan sampai ke pagi.

No comments:

Post a Comment